Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Α.Ο. Α. Σαρωνικός Αίγινας.


Οι αθλητές και η διοίκηση του Α.Ο.Α. Σαρωνικός Αίγινας, άφησαν για λίγο τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Η εκδήλωση έγινε σήμερα το απόγευμα στο cafe "Οινόη Social Bar" στην παραλία της Αίγινας, σε ευχάριστο κλίμα με χαμόγελα, ευχές και αισιοδοξία για την νέα χρονιά. Εκ μέρους της διοίκησης του Σαρωνικού, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ρετσίνας ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται και συμμετέχουν στα δρώμενα του Σαρωνικού, τους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. που τα τελευταία τρία χρόνια στηρίζουν με ανιδιοτέλεια την προσπάθεια του Σαρωνικού.

Ο κ. Ρετσίνας ευχαρίστησε την πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη για την παρουσία της και έθιξε την απουσία της δημοτικής αρχής και ειδικά του προέδρου του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού από την εκδήλωση.
 
Τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Θοδωρή Μοίρα για την παραχώρηση του "Οινόη Social Bar"για την εκδήλωση, καθώς και για την στήριξη ως χορηγού της ομάδας. Επίσης ευχαρίστησε το ζαχαροπλαστείο "Μελένιο" για την πίτα.