"Συγκρούσεις ανάμεσα σε γονείς και παιδιά". Ομιλία στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης "Kosmos - Μάγδα Μαρίνη".


Με μεγάλη προσέλευση γονέων πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης KOSMOS – Μάγδα Μαρίνη, εκδήλωση - ομιλία με θέμα: "Συγκρούσεις ανάμεσα σε γονείς και παιδιά που βρίσκονται στην παιδική και στην εφηβική ηλικία. Τρόποι διαχείρισης αυτών των καταστάσεων με σκοπό την γόνιμη και άμεση επικοινωνία με τα παιδιά μας χωρίς να χάνουμε την αξιοπρέπειά μας".

Ομιλήτρια ήταν η σύμβουλος ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπεύτρια κ. Μαίρη Μενουδαράκου, η οποία ανέλυσε το θέμα και παρουσίασε πολλά καθημερινά παραδείγματα στους γονείς, καθώς ήταν μία ανοιχτή βιωματική ομιλία. Μετά την ολοκλήρωσή της όσοι το επιθυμούσαν μπορούσαν να συμπληρώσουν σχετικά ερωτηματολόγια ή να συζητήσουν προσωπικά με την κ. Μενουδαράκου.

Την εκδήλωση προλόγισε η διευθύντρια του Κέντρου κ. Μάγδα Μαρίνη, η οποία παρουσίασε και την νέα υπηρεσία του κέντρου "Σχολή Γονέων". Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχές για την νέα χρονιά και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.