Κατασβέστηκε εστία φωτιάς, σε εξωτερικό βοηθητικό χώρο, σε σπίτι στην περιοχή της Κυψέλης.


Την άμεση κινητοποίηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας προκάλεσε η εστία φωτιάς που εκδηλώθηκε σε εξωτερικό βοηθητικό χώρο οικίας στη περιοχή της Κυψέλης. Πιο συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία, εστία φωτιάς σε μικρό βοηθητικό χώρο, που βρίσκεται στην αυλή της οικίας. Στον χώρο αυτόν βρίσκονταν οικιακές συσκευές του σπιτιού οι οποίες καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ευτυχώς, λόγω της απόστασης από το κεντρικό οίκημα, αλλά και της αποτελεσματικής επέμβασης των πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας, η εστία της φωτιάς περιορίστηκε εκεί και κατασβέστηκε.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Στην επιχείρηση της κατάσβεσης χρησιμοποιήθηκαν δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας, ενώ οι πυροσβέστες που έσβησαν την φωτιά χρησιμοποίησαν μάσκες και ειδικό εξοπλισμό λόγω του πυκνού καπνού στο εσωτερικό του βοηθητικού χώρου. Από την εστία της φωτιάς δεν κινδύνεψε κανείς.

Στο σημείο του συμβάντος, την επιχείρηση κατάσβεσης παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνάς Γιαννούλης.