Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ στην "Παναγίτσα".

 
Μία μουσική εκδήλωση, στην οποία το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης των μαθητών του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στον ενοριακό ναό της "Παναγίτσας".

Οι μουσικοί που διδάσκουν στον σύλλογο, μαζί με τους μαθητές τους, παρουσίασαν υπέροχες ερμηνείες και χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό! Επίσης, η Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας, υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Βρυζάκη, προσέφερε μοναδικές στιγμές ψυχικής ανάτασης με τις υπέροχες ερμηνείες της, ενώ η κ. Ελένη Αθανασοπούλου παρουσίασε τις διακρίσεις των νεαρών μουσικών του συλλόγου σε πρόσφατες διοργανώσεις και την πρόταση να διοργανωθεί στην Αίγινα το 3ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Αρχιμουσικών.
 
Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη, που τόνισε την πρόθεση της Κοινωφελούς Επιχείρησης να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τα σχέδια του συλλόγου για μελλοντικές διοργανώσεις και ευχήθηκε για την νέα χρονιά τόσο στην ΜΟΥΣΑ, όσο και στην Πολυφωνική Χορωδία Αίγινας.
 
Την εκδήλωση χαιρέτησε και ευλόγησε ο εφημέριος του ναού π. Νικόλαος Γαρυφάλλου και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.