Κινηματογράφος Τιτίνα. Πρόγραμμα Προβολών 21 έως 23 Φεβρουαρίου.

Κινηματογράφος Τιτίνα - Πρόγραμμα Προβολών

"Πρόβατα εναντίων Λύκων".    
Παιδική Ταινία Α’ Προβολής - Μεταγλωττισμένη για παιδιά

Παρασκευή: 4.30 απογευματινή
Σάββατο: 4.30 απογευματινή    
Κυριακή: 11.30 πρωινή & 4.30 απογευματινή

Το ενωμένο χωριό των προβάτων και των λύκων ζει μια ήρεμη και ειρηνική ζωή, όταν ξαφνικά καταφθάνουν δυο απρόσμενοι επισκέπτες, μια πολική αλεπού και μια μικρή προβατίνα. Κανείς δεν περίμενε ότι ένας κίνδυνος θα τους ακολουθήσει εκεί. Ο Γκρέϊ, ο νέος αρχηγός της ενωμένης φυλής, πρέπει τώρα να πείσει τα πρόβατα και τους λύκους να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα επερχόμενα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις!... γιατί η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει!

«Τα Παράσιτα»

Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας 2019, Καλύτερης Ταινίας & Σεναρίου, Χρυσός Φοίνικας Φεστιβάλ Κανών

Παρασκευή 6.30 απογευματινή & 8.45 βραδινή  
Σάββατο 6.30 απογευματινή & 8.45 βραδινή
Κυριακή 6.30 απογευματινή & 8.45 βραδινή  

Η ιστορία μιας άπορης τετραμελούς οικογένειας που μπαίνει με ψέματα σ’ ένα σπίτι πλουσίων, υπηρετώντας σε ισάριθμα πόστα ένα αντρόγυνο και τον ανήλικο γιο τους. Ο μπαμπάς οδηγεί, ή μητέρα μαγειρεύει, ο γιος διδάσκει και η κόρη ψυχαναλύει. Κανονικές παραδουλεύτρες, που μάλιστα αναρωτιούνται,  «…η ευγενική συμπεριφορά των αφεντικών τους είναι αδυναμία; οφείλεται στον πλούτο που διαθέτουν; ή τα πολλά χρήματα έρχονται σε αυτούς που φέρονται καλά;!...»  
Μια από τις κορυφαίες, ξεχωριστές, τολμηρές ταινίες των τελευταίων ετών, που με δεξιοτεχνικό τρόπο εισάγει τον θεατή στις σύγχρονες κοινωνικές δομές των οικονομικά ανεπτυγμένων χωρών «προτύπων», όπως η Ν. Κορέα: οι «Επάνω» - οι προνομιούχοι και οι «’Αλλοι», οι παρίες ενός βαθιά τοξικού κοινωνικού συστήματος που την έχουν αράξει στη σιγουριά του υπογείου, στην ασφάλεια της μοναξιάς και της σίγουρης τροφής.  Μαύρη, αστεία & πικρή κωμωδία που εναλλάσσει το ηχηρό γέλιο με την απόλυτη έκπληξη, ακόμα και το σοκ… «…η σχεδόν απόλυτη εξαθλίωση σε οδηγεί ευκολότερα να μηχανευτείς κόλπα να την βγάλεις καθαρή απομυζώντας άλλους, παρά να εξεγερθείς ενάντια στο ίδιο το σύστημα που σ’ έχει εξαθλιώσει...»    
Διάρκεια Ταινίας 132’.

Η αίθουσα κλιματίζεται


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png