Η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΚΕΔΑ.


Στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος  κ. Μαίρη Κουκούλη, που ευχήθηκε για την νέα χρονιά. "Θέλουμε και αποζητούμε την συνεργασία όλων σας. Κάθε ένας έχει να δώσει κάτι, κανείς δεν περισσεύει.

Η πόρτα της ΚΕΔΑ είναι ανοιχτή για όλους. Δεν είναι σχήμα λόγου, είναι ουσία. Όσο μπορούμε θα βοηθήσουμε και χρειαζόμαστε καινούργιες ιδέες κι όσες μπορούμε θα υλοποιήσουμε", είπε η κ. Κουκούλη.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης. Την εκδήλωση παρακολούθησε εκ μέρους του δήμου ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης, o πρόεδρος του ΔΑΟΑ κ. Μάριος Γκαρής, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πέρδικας κ. Μιχάλης Μαρτής, μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΑ και εκπρόσωποι συλλόγων του νησιού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png