Κινηματογράφος Τιτίνα - Πρόγραμμα Προβολών 28 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

Κινηματογράφος Τιτίνα - Πρόγραμμα Προβολών. "Κλέφτες Καταστημάτων"
Ιαπωνία, 2019
Παρασκευή 8.30 βραδινή  
Σάββατο 6.30 απογευματινή & 8.30 βραδινή
Κυριακή 6.30 απογευματινή
Δευτέρα 6.30 απογευματινή
Επιστρέφοντας από ένα σούπερ μάρκετ με τα κλοπιμαία τους, ο Οσάμου και ο γιος του συναντούν ένα κοριτσάκι εγκαταλελειμμένο μέσα στο κρύο. Αρχικά αποφασίζουν να το φιλοξενήσουν προσωρινά, όταν όμως καταλαβαίνουν ότι αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, θα της δώσουν μια κανονική θέση στο σπίτι τους. Αν και η μεγάλη οικογένεια - η γιαγιά, οι γονείς, τα παιδιά - είναι φτωχή και ίσα - ίσα τα βγάζει πέρα με δουλειές του ποδαριού και μικροκλοπές, ζουν ευτυχισμένοι όλοι μαζί… Ώσπου ένα απρόσμενο γεγονός αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά, θέτοντας σε κίνδυνο τους δεσμούς που φαινομενικά, τουλάχιστον, τους ενώνουν.

Σε μιαν άλλη γωνιά του πλανήτη, η σύγχρονη καθημερινή Ιαπωνία, μακριά από τεχνολογικές εξελίξεις, κινηματογράφος για τον Άνθρωπο, τη ζωή, τις αντιξοότητες, τις ανθρώπινες αξίες, παρουσιασμένα ιδανικά από έναν μεγάλο σύγχρονο Ιάπωνα σκηνοθέτη και ουμανιστή, τον Κόρε-Έντα.         


Η αίθουσα κλιματίζεται


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png