Η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης προσέφερε τρόφιμα στο Λεούσειο Ίδρυμα.

 
Η ποιότητα των μελών της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης και η διάθεσή τους να προσφέρουν στην κοινωνία του νησιού δεν περιορίζεται στην ψυχαγωγία των θεατών, ούτε στους τέσσερεις τοίχους του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης. Βγαίνει έξω και αποζητά να βοηθήσει, εκεί που ο πλησίον έχει πραγματικά ανάγκη, εκεί που ο πλησίον αναμετράται καθημερινά σε μία μάχη επιβίωσης που γίνεται στις σκιές, μακριά από τα βλέμματα των πολλών και την τέρψη που προσφέρουν οι επευφημίες και τα χειροκροτήματα.

Ο λόγος για την προσφορά τροφίμων στα Γεύματα Αγάπης του Λεουσείου Ιδρύματος. Πρόκειται για τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης κατά τη διάρκεια των θεατρικών παραστάσεων "Μακαρίτης ενεργός τώρα". Ακόμη κι αυτή η πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση των τροφίμων έγινε διακριτικά, όπως αρμόζει στις περιστάσεις που ο σκοπός είναι ιερός.
 
Εξήντα συνάνθρωποί μας όλων των ηλικιών, αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους και ευτυχώς οι εθελοντές των Γευμάτων Αγάπης του Λεουσείου Ιδρύματος βρίσκονται εκεί, σε ένα δύσκολο πόστο, προσφέροντας γενναιόδωρα την αγάπη τους, τον κόπο τους, τον χρόνο τους, ακόμη και το υστέρημά τους.
 
Χθες το Aegina Portal ακολούθησε στο Λεούσειο Ίδρυμα  τον κ. Γιώργο Μπήτρο, ο οποίος εκ μέρους της θεατρικής ομάδας παρέδωσε τα τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί σε αυτή θεατρική παράσταση. "Δεν θέλουμε να είναι μόνο μια απλή ψυχαγωγία, να χαρεί ο κόσμος, αλλά να έχει η δουλειά αυτή και φιλανθρωπική διάσταση. Γι' αυτό κάθε χρόνο βάζουμε ένα κουτί έξω από το κτήριο και εκεί προτρέπουμε τους θεατές, εάν θέλουν, να προσφέρουν για το συσσίτιο του Λεουσείου. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά η οποία γίνεται εδώ και γίνεται για αρκετές δεκαετίες και θα πρέπει να γίνεται γιατί υπάρχου πολλές ανάγκες", είπε ο κ. Γιώργος Μπήτρος, παραδίδοντας τα τρόφιμα που θα χρησιμοποιηθούν για τις παρασκευές των Γευμάτων Αγάπης, υπενθυμίζοντάς μας ότι οι ανάγκες είναι διαρκείς, όπως κι ο καθημερινός αγώνας που δίνουν οι εθελοντές.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png