Με ένα δρομολόγιο ΕΓ/ΟΓ την ημέρα εκτελείται η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά.

 
Με ένα δρομολόγιο επιβατικού - οχηματαγωγού πλοίου, εκτελείται πλέον η καθημερινή σύνδεση της Αίγινας με τον Πειραιά. Η μείωση αυτή έρχεται στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για τον κορονοϊό και των απαγορεύσεων στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις. Στο video μπορείτε να δείτε το πλοίο "Αχαιός", την στιγμή που δένει στο λιμάνι της Αίγινας σήμερα στις 9 το πρωί. Το πλοίο "Αχαιός" θα αποπλεύσει από το λιμάνι της Αίγινας προς το λιμάνι του Πειραιά στις 12 σήμερα το μεσημέρι. Πρωτόγνωρο αλλά αληθινό, για 24 ώρες το λιμάνι της Αίγινας δεν θα το προσεγγίσει κανένα πλοίο. Το πρωί της Παρασκευής το επιβατηγό - οχηματαγωγό Άγιος Νεκτάριος θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Αίγινας λίγο μετά τις 9 το πρωί.

Στο video μπορείτε να δείτε επίσης τον χθεσινό κατάπλου στην Αίγινα του πλοίου "Άγιος Νεκτάριος", ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ένα δρομολόγιο την ημέρα εκτελεί επίσης και το ιπτάμενο "Venus", της Aegean FD όχι όμως σήμερα Πέμπτη.
 
Να σημειώσουμε ότι ο περιορισμός στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια δημιουργεί με τη σειρά του σοβαρούς περιορισμούς στην μεταφορά των απορριμάτων στην Φυλή. Για το ζήτημα θα υπάρξει επικοινωνία με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά στην συνέχεια της ημέρας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png