Πρωτοβουλία για την ενίσχυση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, ώστε να εξυπηρετούνται όσοι αντιμετωπίζουν ιατρική ανάγκη.


Μία σημαντική πρωτοβουλία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, προκειμένου να προστεθούν τα αναγκαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια, ώστε να καταστεί εφικτή η μετακίνηση των κατοίκων του νησιού που νοσηλεύονται σε νοσοκομειακές μονάδες του Πειραιά και της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, μετά το δημοσίευμα του Aegina Portal για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει καρκινοπαθής κάτοικος Αίγινας, λόγω της έλλειψης δρομολογίων, ο ιατρός κ. Σωκράτης Δούκας, με την ιδιότητά του ως μέλους της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας κ. Γιώργο Σκατσιώτη, προκειμένου να συνεδριάσει άμεσα και δια περιφοράς η επιτροπή, με σκοπό να υποβάλει το σχετικό αίτημα στις αρμόδιες αρχές.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πιο συγκεκριμένα ο ιατρός κ. Σωκράτης Δούκας είχε εκφράσει ήδη από χθες, το πρόβλημα που διαφαινόταν, από την μείωση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες για τους ασθενείς του νησιού, που πρέπει να μεταβαίνουν για θεραπεία σε τακτά χρονικά διαστήματα στον Πειραιά και στην Αθήνα. Το σημερινό δημοσίευμα κατέδειξε ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο και αφορά όχι μόνο ασθενείς, αλλά και άλλες κατηγορίες κατοίκων που χρειάζονται συχνή ιατρική παρακολούθηση όπως είναι οι έγκυες γυναίκες.

Επιστρέφοντας στην Κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας, αυτή αναμένεται να γίνει δια περιφοράς, εφόσον ο πρόεδρός της κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης εκδώσει την πρόσκληση προς τα μέλη της επιτροπής.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png