Έλεγχοι της αστυνομίας στην παραλία της Αίγινας για άσκοπες μετακινήσεις και εφαρμογή των μέτρων της απαγόρευσης.


Αρκετοί έλεγχοι, σε οδηγούς αυτοκινήτων και μηχανών έγιναν από όργανα του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας στον δρόμο μπροστά από την περιοχή της "Παναγίτσας", στην παραλία της Αίγινας σήμερα το πρωί. Για τον ακριβή αριθμό των ελέγχων και των παραβάσεων θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση, όμως κατά τη σύντομη διάρκεια του ρεπορτάζ οι κάτοικοι του νησιού, που ελέγχθηκαν για άσκοπες μετακινήσεις, βάσει των μέτρον για τον κορονοϊό, είχαν μαζί τους τα δικαιολογητικά που προβλέπονται.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς που εκείνη την ώρα περνούσε με το αυτοκίνητό του, σταμάτησε και μοίρασε στα όργανα του Αστυνομικού Τμήματος μικρές φιάλες με αντισηπτικά.

Υπενθυμίζεται ότι για όσους βγαίνουν αδικαιολογήτως από το σπίτι ή χωρίς τα κατάλληλα έγγραφα, για κάθε παράβαση που θα βεβαιώνεται, το διοικητικό πρόστιμο ανέρχεται στα 150 ευρώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png