Βύθιση σκάφους στο ακρωτήριο του Αγίου Αντωνίου στις Πόρτες.


Την κινητοποίηση του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος, προκάλεσε το σήμα από το σκάφος "JIANKA" με σημαία Ολλανδίας, το οποίο έπλεε χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του όρμου των Πορτών και πιο συγκεκριμένα στον κάβο του Αγίου Αντωνίου. Ο ένας και μοναδικός επιβάτης του σκάφους που ήταν και ο κυβερνήτης του, ηλικίας 40 ετών, ενημέρωσε ότι το σκάφος του είχε προσκρούσει σε άγνωστο αντικείμενο και από την πρόσκρουση παρουσίασε έντονη εισροή υδάτων.

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα σκάφος του Λιμενικού Σώματος καθώς και το ιδιωτικό το σκάφος "ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ι" το οποίο και περισυνέλεξε το 40χρονο άνδρα, τον οποίο και μετέφερε στο λιμάνι της Αίγινας με ασφάλεια. Το σκάφος "JIANKA" βυθίστηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την βύθιση του σκάφους αναψυχής, δεν παρουσιάστηκε ρύπανση στη θάλασσα, ενώ ο 40χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και εξήλθε λίγο αργότερα.

Η λιμενική αρχή της Αίγινας διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png