Έγινε ΦΕΚ ο ορισμός αποφαινομένων οργάνων για την επισκευή του αλιευτικού λιμένα του Λεοντίου.


Έγινε ΦΕΚ στις 3 Απριλίου ο ορισμός αποφαινομένων οργάνων για την εκτέλεση του έργου: "Επισκευή ζημιών από θαλασσοταραχή στο λιμένα Λεοντίου (αλιευτικός) Νήσου Αίγινας. Η απόφαση, που υπογράφει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ορίζει τα αποφαινόμενα όργανα του έργου αναφέρει τα ακόλουθα:
 
1. Τον ορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας ως Προϊστάμενης Αρχής και του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων (Τ.Τ.Υ.Ν.Δ.) της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιώς και Νήσων της Περιφέρειας Αττικής ως Διευθύνουσας Υπηρεσίας, για την εποπτεία και κατασκευή του έργου "Επισκευή ζημιών από θαλασσοταραχή στο λιμένα Λεοντίου (αλιευτικός) Ν. Αίγινας".

2. Να ληφθούν όλες οι απαιτούμενες από τη νομοθεσία άδειες και εγκρίσεις που αφορούν στην εκτέλεση του εν λόγω έργου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Υπενθυμίζεται ότι η εκτέλεση του έργου είναι συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας και την θεωρημένη από το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων της Περιφέρειας Αττικής μελέτη που υποβλήθηκε για το έργο. Η εκτέλεση του είχε εγκριθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας τον Φεβρουάριο του 2018, μαζί με την επισκευή του εμπορικού λιμένα του Λεοντίου (από όπου και η φωτογραφία του άρθρου) συνολικού προϋπολογισμού 64.838 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png