Υγειονομικό υλικό της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, παρέδωσε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς.


Υγειονομικό υλικό για την προφύλαξη των εργαζομένων από την πανδημία του κορονοϊού, παρέλαβε σήμερα από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων ο δήμος της Αίγινας, προκειμένου να το χορηγήσει σε υπηρεσίες του νησιού. Το υλικό παρέλαβε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης.

Ακολούθησε η διανομή του στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, στο Αστυνομικό Τμήμα, στο Λιμεναρχείο, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, στη Μονή Αγίου Νεκταρίου και στον Δήμο Αίγινας. Το υγειονομικό υλικό αποτελούνταν από ποσότητες συσκευασιών με αντισηπτικά, κουτιά με μάσκες και γάντια.

Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη ευχήθηκε στους εργαζόμενους των υπηρεσιών καλή δύναμη και τους ενημέρωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα είναι πάντα δίπλα τους σε αυτή την δύσκολη υγειονομική κρίση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png