Εγκρίθηκε η κυκλοφορία του ασθενοφόρου οχήματος, που είχε δωριθεί από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

 
Η είδηση της δωρεάς του ασθενοφόρου είχε γίνει γνωστή ήδη από τον Ιούλιο του 2018, όταν ανακοινώθηκε τότε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν δύο χρόνια μέχρι να εγκριθεί η χορήγηση κρατικών πινακίδων και ότι μπορεί να τεθεί σε κυκλοφορία, σύμφωνα με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που δημοσιεύθηκε στις 8 Απριλίου. Το όχημα αυτή την απόφαση εγγράφηκε στο μητρώο οχημάτων της Υγεινομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων.

Πρόκειται  για το ασθενοφόρο μάρκας Daimler Chrysler, με ημερομηνία πρώτης άδειας κυκλοφορίας το 2004, δωρεά από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, για αποκλειστική χρήση από το Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς σχολιάζοντας την απόφαση της Αποκεντρωμένης, είπε ότι είχε δημιουργηθεί πρόβλημα με την ταξινόμηση του οχήματος και ότι το ζήτημα λύθηκε με παρέμβαση του Γραφείου Δημάρχου και την βοήθεια που προσέφερε ο ιατρός κ. Αντώνιος Πολυδώρου.

Μένει να γίνει γνωστό, πότε το ασθενοφόρο όχημα θα παραδοθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png