Παραίνεση από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας προς τους εφημέριους των εκκλησιών, για να κλείνουν και οι εξωτερικές θύρες των ναών κατά τη διάρκεια των ακολουθιών.

 
Στο πλαίσιο της εφαρμογής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, για τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας και την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού, το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας επικοινώνησε με τους εφημέριους των εκκλησιών τόσο στην πόλη, όσο και στην περιφέρεια του νησιού, εκφράζοντας την παραίνεση κατά τη διάρκεια των ακολουθιών να κλείνουν οι εξωτερικές θύρες, που οδηγούν στους προαύλιους χώρους των ναών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, στόχος αυτής της παραίνεσης είναι να μην εξαναγκάζονται οι εφημέριοι των εκκλησιών να απομακρύνουν τους πιστούς που προσέρχονται στους προαύλιους χώρους των ναών, κατά την ώρα τέλεσης των ακολουθιών, καθώς ο κατά νόμο θρησκευτικός λειτουργός είναι υπεύθυνος για να λάβει όλα τα προσήκοντα μέτρα σύμφωνα με την ΚΥΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png