Κλειστά θα μείνουν τα κοιμητήρια της Αίγινας την Μεγάλη Παρασκευή. Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε στον δήμο.


Κλειστά θα είναι τα κοιμητήρια σε όλες τις Κοινότητες της Αίγινας κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Παρασκευής, σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν, μετά από σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας κ. Θανάσης Καραγιάννης, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης, με την ιδιότητά του ως μέλους της Επιτροπής Κοιμητηρίων και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης.

Το αντικείμενο της σύσκεψης, ήταν στο πλαίσιο της ενημέρωσης από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά στις 14 Απριλίου, που αφορούσε στην επισήμανση ότι: "τα κοιμητήρια συγκαταλέγονται στους χώρους λατρείας και ως εκ τούτου υπόκεινται στους σχετικούς περιορισμούς". Ο κ. Χαρδαλιάς είχε υπογραμμίσει επίσης ότι: "Ειδικά τη Μεγάλη Παρασκευή, όσο δύσκολο και αν είναι, όσο δύσκολο και αν ακούγεται, τα κοιμητήριά μας σε όλη τη χώρα θα μείνουν κλειστά".

Στη σύσκεψη στον δήμο της Αίγινας αποφασίστηκε ότι όλα τα νεκροταφεία του νησιού θα κλείσουν την Μεγάλη Παρασκευή. Επίσης αποφασίστηκε να θυροκολληθεί ένα έγγραφο στο οποίο θα αναγράφεται η ανακοίνωση και το τηλέφωνο του προέδρου της Κοινότητας στην οποία θα βρίσκεται το κάθε νεκροταφείο, στην περίπτωση που παραστεί κάποια ανάγκη.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal, είπε ότι εάν προκύψει οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη η κάτοικοι του νησιού μπορούν να επικοινωνούν με τους προέδρους των Κοινοτήτων, τα τηλέφωνα των οποίων θα βρίσκονται θυροκολλημένα στις εισόδους των κοιμητηρίων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png