Ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες για την αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

 
Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, μετά από μικρή διακοπή λόγω των ημερών του Πάσχα, οι εργασίες για την αντικατάσταση του αγωγού στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου. Πρόκειται για το τμήμα του αγωγού το οποίο ξεκινά από την περιοχή της "Οινόης" στον Φάρο και φτάνει μέχρι τον Άγιο Βασίλειο στην περιοχή της Περιβόλας. Το έργο εκτελείται από την Υπηρεσία Ύδρευσης και όπως δήλωσε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει δήμος να αντικαταστήσει με δικά του μέσα μέρη του δικτύου υδροδότησης, σε σημεία που παρουσιάζονται συχνά προβλήματα.

Ένα από αυτά τα σημεία, είναι η γραμμή στην οποία ξεκίνησαν οι εργασίες πριν από λίγες ημέρες στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας. Μία γραμμή που παρουσίαζε ζημιές σχεδόν σε καθημερινή βάση, προκαλώντας συχνές διακοπές στην παροχή, απώλειες ύδατος και δέσμευση εργατοωρών του συνεργείου της Υπηρεσίας Ύδρευσης, που αναλάμβανε τις επισκευές. Τις εργασίες επέβλεπε σήμερα το πρωί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Μούρτζης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png