Έκκληση για προσφορά ειδών, για την παρασκευή του συσσιτίου στο Λεούσειο Ίδρυμα.


Με σημερινή του ανακοίνωση το Εκκλησιαστικό Λεούσειο Ίδρυμα, απευθύνει έκκληση προς τους κατοίκους του νησιού, που προσφέρουν τρόφιμα ή χρήματα για την παρασκευή των συσσιτίων, ενημερώνοντας ότι ξεκίνησαν και πάλι να γίνονται δεκτές οι προσφορές.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω των μέτρων για τον κορονοΐό το συσσίτιο που παρείχε το Λεούσειο Ίδρυμα, ανέστειλε προσωρινά την δραστηριότητά του την Δευτέρα 23 Μαρτίου. Στις 27 Μαρτίου το συσσίτιο επαναλειτούργησε με τη βοήθεια του Δήμου Αίγινας, που ανέλαβε και την διανομή.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Αγαπητοί φίλοι Χριστός Ανέστη.
Όπως είχαμε ανακοινώσει προ του Πάσχα, ο Δήμος Αίγινας με προσωπική φροντίδα του Δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά βοήθησε στην συνέχεια του συσσιτίου τις πρώτες δύσκολες μέρες της απαγόρευσης της κυκλοφορίας. 

Μαζί με τον Αντιδήμαρχο  Δημήτρη Καραγιάννη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αίγινας Παναγιώτη Κασιμάκη βοήθησαν σημαντικά μέχρι σήμερα και τους ευχαριστούμε θερμά γι΄αυτό.
Σας πληροφορούμε ότι από σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου το Ίδρυμα αναλαμβάνει και πάλι την αποκλειστική διαχείριση του συσσιτίου, εξασφαλίζοντας τους όρους υγιεινής και πρόληψης, που επιβάλουν οι συνθήκες για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού.

Κάνουμε λοιπόν έκκληση προς όλους τους φίλους του Λεουσείου Ιδρύματος να συνεχίσουν τη συμπαράστασή τους στο σπουδαίο έργο φιλανθρωπίας που επιτελούν οι 65 περίπου εθελοντές.

Σας πληροφορούμε ότι γίνεται και πάλι δεκτή κάθε δωρεά σε χρήματα ή σε είδος. Κάθε είδους τρόφιμα, νωπά, κατεψυγμένα ή μακράς διαρκείας είναι ευπρόσδεκτα.

Ευχόμαστε ο Θεός να ανταποδώσει όπως εκείνος γνωρίζει.

Ο Διευθυντής π. Νικόλαος Σαββόπουλος – Ο Υπεύθυνος διαχείρισης Παντελής Τσοτσορός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png