Έως 31 Μαΐου η νέα σύμβαση του Υπουργείου Ναυτιλίας, για τη διασφάλιση της ελάχιστης θαλάσσιας συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης. Ο πίνακας των δρομολογίων.

 
Από την 1 έως τις 31 Μαΐου θα επιδοτηθούν από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έντεκα δρομολόγια την εβδομάδα από τον Πειραιά προς Αίγινα και επιστροφή. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Δευτέρα έως την Παρασκευή και ένα το Σάββατο, με υποχρέωση προσέγγισης τρεις φορές την εβδομάδα στο Αγκίστρι άνευ μισθώματος. Η επιδότηση αφορά σε Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο μη ταχύπλοο, με ανώτατο προσφερόμενο μίσθωμα 4.000 χωρίς ΦΠΑ 24% ανά δρομολόγιο.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Να υπενθυμίσουμε ότι η προηγούμενη σύμβαση έληξε  στις 30 Απριλίου.
 
Χθες Πρωτομαγιά δεν εκτελέστηκαν δρομολόγια λόγω της απεργίας των ναυτεργατών στο λιμάνι του Παιραιά. Σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα δρομολόγιο το οποίο δεν είχε αναρτηθεί, τουλάχιστον όχι μέχρι αργά χθες το βράδυ. Τα δρομολόγια που θα εκτελεστούν από την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού από την Δευτέρα 4 έως 31 Μαΐου αναρτήθηκαν σήμερα το πρωί. Ακολουθεί ο πίνακας των δρομολογίων.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png