Εγκύκλιος του Υπουργείου Μεταφορών για την τοποθέτηση διαχωριστικού, για την προστασία επιβατών και οδηγού έναντι του κορονοϊού.


Με σημερινή εγκύκλιο το υπουργείου Μεταφορών αναφέρει, σε προαιρετική βάση, την τοποθέτηση διαχωριστικού στα  για την προστασία επιβατών και οδηγού από τον κορονοΐό. Η εγκύκλιος αναφέρει τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



1. Με σκοπό την προστασία των επιβατών και του οδηγού των Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) οχημάτων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, επιτρέπεται, σε προαιρετική και προσωρινή βάση, η τοποθέτηση διαχωριστικού προστασίας στα ανωτέρω οχήματα, για την περαιτέρω εξασφάλιση των επιβαινόντων και την αποφυγή της διασποράς και διάδοσης του COVID-19.

2. Το διαχωριστικό θα τοποθετείται κατά τρόπο που θα διαχωρίζει τη σειρά καθισμάτων οδηγού – συνοδηγού από τους λοιπούς επιβαίνοντες στο όχημα, θα είναι διαφανές, άχρωμο, ασφαλώς στερεωμένο και δεν θα επηρεάζεται η ορατότητα των επιβαινόντων.

3. Σε κάθε περίπτωση θα εξασφαλίζεται, με ευθύνη του ιδιοκτήτη ή εκμεταλλευτή του Ε.Δ.Χ. οχήματος, η ασφάλεια και η άνεση των επιβατών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png