Χωρίς νερό ο Μεσαγρός από χθες το πρωί λόγω βλάβης. Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι. [upd Ξεκίνησε η τροφοδοσία, αλλά στα ψηλά παραμένει το πρόβλημα].

 
Χωρίς νερό έχει μείνει ο Μεσαγρός από χθες το πρωί, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. Το γεγονός ότι αυτό το πρόβλημα δημιουργείται εν μέσω πανδημίας, επιτείνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθώς όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν νερό να πλύνουν ούτε τα χέρια τους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σε επικοινωνία πριν από λίγο με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Μούρτζη είπε ότι το πρόβλημα οφείλεται σε βλάβη ενός πινάκα, σε γεώτρηση που τροφοδοτεί την περιοχή. Ο κ. Μούρτζης είπε ότι το η βλάβη θα επιδιορθωθεί αύριο, καθώς ένα εξάρτημα που είναι αναγκαίο έχει παραγγελθεί και θα παραληφθεί αύριο.
 
Τέλος, είπε ότι αυτή την ώρα (νωρίς το βράδυ)  η περιοχή τροφοδοτείται από την υδροφόρα, αλλά και από μία ακόμη μικρότερη γεώτρηση.

Σε επικοινωνία πριν απο λίγο (21:22:06) με τον πρόεδρο της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλη Λεούση είπε οτι τις δύο τελευταίες ώρες έχει σταλεί νερό από το Λεόντι, ωστόσο δεν επαρκεί. Τόνισε ότι οι περιοχές που βρίσκονται στα ψηλά, όπως στην Πολίτισσα, στου "Σκάφωνα" και αλλού δεν έχουν καθόλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png