Παραμένει η αναλογία του ενός ατόμου ανά 15 τ.μ. στα πλοία. Όσο τον δυνατόν νωρίτερα πρέπει να κλείνουν εισιτήριο, όσοι θα ταξιδέψουν για προγραμματισμένη θεραπεία.

 
Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι της Αίγινας, που το επόμενο διάστημα πρόκειται να ταξιδέψουν για προγραμματισμένα ραντεβού υγείας. Κι αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό, μετά και την πρόσφατη παράταση των περιοριστικών μέτρων για τις μετακινήσει στα νησιά, η αναλογία του ενός ατόμου ανά 15 τ.μ. στα πλοία παραμένει. Αυτό ισχύει και για το μοναδικό πλοίο, τον "Αχαιό", που αυτή την περίοδο εξυπηρετεί την ακτοπλοϊκή σύνδεση Αίγινας - Πειραιά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πρωτόκολλο του πλοίου για την μεταφορά των επιβατών να μειώνεται δραματικά. Σήμερα με το Aegina Portal επικοινώνησε η συνοδός ενός ασθενή που έπρεπε να μετακινηθεί για προγραμματισμένη θεραπεία. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο. 
 
Το Aegina Portal επικοινώνησε με στέλεχος της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού, που επισήμανε ότι οι ασθενείς που γνωρίζουν τις ημερομηνίες της μετακίνησής τους, θα πρέπει να κλείνουν από νωρίς τα εισιτήρια τους και μάλιστα οι κρατήσεις να γίνονται στα εκδοτήρια. Όσο πιο πολλές μέρες πριν τόσο καλύτερα.
 
Μάλιστα στα μέσα του προηγούμενου μήνα, η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού είχε ανακοινώσει τον περιορισμό χωρητικότητας, ζητώντας από τους λίγους που θα ταξιδέψουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png