Ξεκίνησαν κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, οπτικά. Μάσκες, γάντια, αραιά ραντεβού και μια νέα πραγματικότητα στα καταστήματα της Αίγινας.

 
Πρώτη ημέρας λειτουργίας σήμερα μετά από ενάμιση μήνα και τα κομμωτήρια του νησιού άνοιξαν τις πόρτες τους στους πελάτες τους, διασφαλίζοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Στο κομμωτήριο της κ. Εύας Γιαννούλη ο χώρος έχει απολυμανθεί, ενώ φιάλες με αντισηπτικά βρίσκονται παντού. Ο εξοπλισμός καθαρίζεται σχολαστικά και απολυμαίνεται, ενώ τα ραντεβού κλείνονται όσο πιο αρεαιά γίνεται. Οι πελάτες δείχνουν να προσαρμόζονται σε αυτή την νέα πραγματικότητα λέει η κ. Εύα Γιαννούλη.

Στο βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι", σ' ένα από τα πιο εμπορικά σημεία του νησιού, οι εργαζόμενοι φορούν μάσκα και γάντια, για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Οι συσκευασίες με τα αντισηπτικά βρίσκονται κι εδώ παντού, ενώ ένα πάνελ από πλέξιγκλας διαχωρίζει τον πελάτη από τον εργαζόμενο στο ταμείο.
 
Η αγορά του νησιού προσπαθεί κινηθεί και πάλι, οι καταστηματάρχες που συναντήσαμε σήμερα ήταν πολύ συνειδητοποιημένοι στο τι πρέπει να κάνουν και τι όχι. Ήταν ένα ξεκίνημα, η πρώτη μέρα κι όλοι εύχονται τα πράγματα να πάνε καλύτερα την επόμενη περίοδο. 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png