Κατειλημμένες θέσεις και διαβάσεις ΑΜΕΑ από οχήματα τροφοδοσίας και παράνομα παρκαρισμένα.

 
Καθώς το νησί επανεκκινεί και αρκετές ακόμη επιχειρήσεις ανοίγουν λόγω της εποχής, επαναλαμβάνεται μία κακή τακτική ορατή σε όλους. Οχήματα τροφοδοσίας προκειμένου προκειμένου να μπορούν να παρκάρουν κοντά στα καταστήματα που εξυπηρετούν, παρκάρουν πάνω ή εμποδίζουν την διέλευση προς τις λιγοστές θέσεις parking που υπάρχουν στην παραλία του νησιού και προορίζονται για ΑΜΕΑ ή εμποδίζουν την διέλευση των ΑΜΕΑ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στην πίεση της δουλειάς και με την προφανή δικαιολογία ότι εξυπηρετούνται επιχειρήσεις και καταστήματα, διακόπτεται η όποια ροή θα μπορούσε να έχει ένα αναπηρικό αμαξίδιο στην παραλία ή το λιμάνι.
 
Η λύση σε αυτό το πρόβλημα, που κάνει έντονα την εμφάνισή του το καλοκαίρι, όταν οι ανάγκες και η κίνηση αυξάνεται, είναι οι ίδιοι οι επιχειρηματίες και οι καταστηματάρχες που τροφοδοτούν τα καταστήματά τους, να περιφρουρούν αυτές τις "διόδους ζωής" για τα άτομα με κινητικά προβλήματα και να συστήνουν στους προμηθευτές τους, σε ποια σημεία πρέπει να σταθμεύουν ώστε τα οχήματά τους να μην δημιουργούν εμπόδια σε άλλους συμπολίτες μας.
 
Δυστυχώς, ένα σχέδιο για την τροφοδοσία των καταστημάτων, ένα οράριο τροφοδοσίας με επιτήρηση και σεβασμό στους πολίτες, στην καλή αισθητική της καθημερινότητας και της λειτουργίας συνολικά της αγοράς του κέντρου δεν υπάρχει κι αυτό το βιώνουμε όλοι καθημερινά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png