Το διάστημα από 1η Ιουνίου έως 31 Αυγούστου τα γυρίσματα της ταινίας "Man of God" στον Άγιο Νεκτάριο και στην Μονή της Αγίας Τριάδος στην Αίγινα.

 
Το διάστημα από 1η Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2020, αναμένονται τα γυρίσματα της ταινίας "Man of God" (άνθρωπος του Θεού) στον Άγιο Νεκτάριο και στην Μονή της Αγίας Τριάδος στην Αίγινα. Αυτό προκύπτει από την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού, Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που εκδόθηκε στις 20 Μαΐου για την χορήγηση άδειας κινηματογράφησης, σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία αρμοδιότητας των Εφ. Α. Πόλης Αθηνών, Ανατολικής Αττικής και Πειραιώς και Νήσων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με την απόφαση, για τις ακριβείς ημερομηνίες της κινηματογράφησης θα προηγηθεί η έγκαιρη συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους και με την επιφύλαξη μετάθεσης των ημερομηνιών, ανάλογα με τις συνθήκες και τους ισχύοντες περιορισμούς, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
 
Υπενθυμίζεται ότι η ταινία "Man Of God" αποτελεί μία μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή για το έργο και τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο, για επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμησή του. Σε αυτή πρωταγωνιστούν ο Άρης Σερβετάλης στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, Μίκι Ρουρκ, ενώ το εξαιρετικό καστ αποτελείται από τους: Νικήτα Τσακίρογλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβράς, Αλεξάντερ Πετρόφ και άλλoυς γνωστούς ηθοποιούς. Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι η Γιελένα Πόποβιτς.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png