Βεβαιώσεις παρακολούθησης, του σεμιναρίου πρώτων βοηθειών της Ο.ΔΙ.Κ., από το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη.

 
Με επιστολή του το Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη και ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος, ενημερώνουν τους υποψήφιους εθελοντές, για την υπό σύσταση "Ομάδα διασωστών Αίγινας", ότι σε όλους τους υποψήφιους εθελοντές διασώστες και τα μέλη ή φίλους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του ιδρύματος στις 14 Δεκεμβρίου 2019 και παρακολούθησαν το σεμινάριο πρώτων βοηθειών της Ο.ΔΙ.Κ (Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων), αποστέλλεται συνημμένα με email, η βεβαίωση παρακολούθησης βασικής εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών.  Το πρωτότυπο της βεβαίωσης θα είναι στην διάθεσή τους, στην έδρα του ιδρύματος. Για πληροφορίες όσοι το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν με το ίδρυμα, με μήνυμα στο Facebook ή στο τηλ: 6948243634.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



To Ίδρυμα Ανδρέας Δ. Καψάλη και o Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος, αναφέρει στην επιστολή του, μεταξύ άλλων ότι: "Ο πολύ επικίνδυνος και σαφώς απρόσκλητος επισκέπτης covid- 19 ήλθε και άλλαξε την ζωή μας. Όλοι μας πλέον δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία μας «Μείναμε σπίτι» και προσαρμοστήκαμε με τα κυβερνητικά μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων, που μας οδήγησαν για το καλό μας σε ένα νέο τρόπο ζωής. Με την αλλαγή της καθημερινότητας, όλοι μας αναβάλλαμε ή ακυρώσαμε τα προγράμματα μας. Έτσι το "Ίδρυμα Ανδρέα Καψάλη"και ο "Σύλλογος φίλων του Ιδρύματος" μέσω της σελίδας του στο Facebook και του Aegina Portal σας ενημέρωσε για τις ακυρώσεις και τους εκ νέου προγραμματισμούς των εκδηλώσεων μετά την λήξη των μέτρων.
 
Αν και τα μέτρα χαλάρωσαν, δυστυχώς ο covid -19 παραμένει πλέον αόρατος εχθρός μας και πρέπει να τον νικήσουμε. Για να προστατεύσουμε την υγεία μας και όσους αγαπάμε, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε όσα από τα κυβερνητικά μέτρα, απαγορεύσεις και οδηγίες των ειδικών επιστημόνων είναι ακόμη σε ισχύ.
 
Για τον λόγο αυτό το Ίδρυμα και ο Σύλλογος αποφάσισαν την επ΄ αόριστον ακύρωση του προγράμματος. Θα γίνει λεπτομερής ανακοίνωση μέσω Facebook, σελίδα Kapsalis Foundation SF Aegina και στο Aegina Portal", αναφέρει η επιστολή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png