Γεμίζουν και πάλι με κλαδέματα οι χώροι αποκομιδής δίπλα στους κάδους των απορριμάτων.

 
Χωρίς να σκεφτούν καθόλου την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο δήμος της Αίγινας, αλλά και οι κάτοικοι του νησιού τους προηγούμενους μήνες και ακόμη περισσότερο, χωρίς να σκεφτούν ότι το νησί βρίσκεται σε μία δυσχερή θέση λόγω των υγειονομικών περιορισμών, εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό, κάποιοι παραθεριστές καθάρισαν τον κήπο τους και τα κλαδέματα τους τα πέταξαν δίπλα στους κάδους των απορριμάτων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Αυτή η κατάσταση που παρουσιάζεται στην φωτογραφία, διαμορφώθηκε μόλις σε ελάχιστη ώρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς κάποιοι αδιαφόρησαν για την ποιότητα ζωής των υπολοίπων και τις προσπάθειές τους να κρατήσουν το νησί καθαρό, θέλοντας μόνο να ξεφορτωθούν τα κλαδέματά τους.
 
Εφαρμόζοντας αυτή την τακτική έδειξαν ότι αδιαφορούν για τις προσπάθειες που καταβάλουν όλο αυτό το διάστημα οι εργάτες καθαριότητες σε καιρό πανδημίας, αλλά και για το συνολικό αποτέλεσμα που θα έχει αυτή η συμπεριφορά στην καθαριότητα του νησιού.
 
Υπενθυμίζεται ο δήμος της Αίγινας παραλαμβάνει δωρεάν από τα σπίτια τα κλαδέματα, μετά από ραντεβού στο τηλέφωνο 15516 το οποία δέχεται τηλεφωνήματα τις ώρες λειτουργίας του δήμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png