Την τήρηση των μέτρων ασφαλείας, ζήτησε από καταστήματα και ακτοπλοϊκά πρακτορεία, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς.

 
"Τηρούμε τις αποστάσεις - Απολυμαίνουμε τα χέρια μας", ήταν το μήνυμα της ενημερωτικής αφίσας, που έδωσε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς σε καταστηματάρχες της παραλίας και στους ακτοπλοϊκούς πράκτορες της Αίγινας σήμερα το πρωί. Η ενέργεια έγινε στο πλαίσιο της δράσης για την ενημέρωση των καταστηματαρχών, προκειμένου να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας για τον κορονοϊό. Ο κ. Ζορμπάς, που συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Πτερούδη, επισκέφθηκε τα καταστήματα της παραλίας και της Π. Ηρειώτη, συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες τους και τους έδωσε το διαφημιστικό υλικό του δήμου.

Ο κ. Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portal δήλωσε: "Σήμερα βρισκόμαστε στην παραλία της Αίγινας και ευχόμαστε στους καταστηματάρχες να έχουν μία καλή περίοδο. Επιστρέφουμε στην κανονικότητα πιστεύω, αν όχι 100% αλλά τείνει προς τα εκεί. Αυτό που ενημερώσουμε είναι να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, οι αποστάσεις, για περιορισμό της μόλυνσης του κορονοϊού και επίσης απολυμαίνουμε πάρα πολύ τακτικά τα χέρια μας. Αυτή η ενημέρωση θα γίνει και στα πρακτορεία, θα επιμένουμε στις αποστάσεις ασφαλείας, καθώς επίσης θα δώσουμε και διαφημιστικό υλικό και στους καταστηματάρχες και στα πλοία. Αυτό είναι ένα ενημερωτικό υλικό που εντείνει την προσπάθειά μας μέσω της Πολιτικής Προστασίας και της Επιτροπής Υγείας, όπως έχουμε λάβει τις προτάσεις τους".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png