"Απογοητευτική" χαρακτήρισε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, την κατάσταση με τον συνωστισμό, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το τριήμερο.


Τον προβληματισμό του εξέφρασε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, για την κατάσταση του συνωστισμού, που παρουσιάστηκε στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Το σημαντικό αυτό ζήτημα έθιξε ο δήμαρχος κατά τη διάρκεια της έναρξης της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής σήμερα.

"Αυτό εμάς μας απασχόλησε πάρα πολύ, το συζητήσαμε και προηγουμένως στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Υπήρξε ένας ιδιαίτερος συνωστισμός το Σαββατοκύριακο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αυτό μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Έχω κάνει εκτενείς συζητήσεις και με τον διοικητή του Λιμεναρχείου και με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος", είπε ο κ Ζορμπάς και αναφέρθηκε στην επίσκεψη που έκανε το Σάββατο μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Πτερούδη στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και στα ακτοπλοϊκά πρακτορεία.

"Παρόλα αυτά βλέπουμε, ότι η κατάσταση ήταν, θα έλεγα, απογοητευτική, αλλά και μας κάνει να αισθανόμαστε μία ιδιαίτερη ανησυχία για την επικινδυνότητα αυτού του συγχρωτισμού", συμπλήρωσε ο κ. Ζορμπάς, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του κ. Παναγιώτη Κουκούλη εάν παρατηρήθηκε συνωστισμός και στις παραλίες, απάντησε ότι δεν έχει τέτοιες πληροφορίες. "Νομίζω ότι δεν ήταν τόσο, αλλά όσο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος" είπε.