"Απογοητευτική" χαρακτήρισε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, την κατάσταση με τον συνωστισμό, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το τριήμερο.


Τον προβληματισμό του εξέφρασε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, για την κατάσταση του συνωστισμού, που παρουσιάστηκε στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Το σημαντικό αυτό ζήτημα έθιξε ο δήμαρχος κατά τη διάρκεια της έναρξης της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής σήμερα.

"Αυτό εμάς μας απασχόλησε πάρα πολύ, το συζητήσαμε και προηγουμένως στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Υπήρξε ένας ιδιαίτερος συνωστισμός το Σαββατοκύριακο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αυτό μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Έχω κάνει εκτενείς συζητήσεις και με τον διοικητή του Λιμεναρχείου και με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος", είπε ο κ Ζορμπάς και αναφέρθηκε στην επίσκεψη που έκανε το Σάββατο μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Πτερούδη στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και στα ακτοπλοϊκά πρακτορεία.

"Παρόλα αυτά βλέπουμε, ότι η κατάσταση ήταν, θα έλεγα, απογοητευτική, αλλά και μας κάνει να αισθανόμαστε μία ιδιαίτερη ανησυχία για την επικινδυνότητα αυτού του συγχρωτισμού", συμπλήρωσε ο κ. Ζορμπάς, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του κ. Παναγιώτη Κουκούλη εάν παρατηρήθηκε συνωστισμός και στις παραλίες, απάντησε ότι δεν έχει τέτοιες πληροφορίες. "Νομίζω ότι δεν ήταν τόσο, αλλά όσο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος" είπε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png