Ανακατασκευάστηκε επικαθήμενο και τράκτορας της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Θα επισκευαστούν δύο ακόμη λέει ο κ. Νίκος Πτερούδης.

 
Στην Αίγινα, από τεχνίτες του νησιού, ανακατασκευάστηκε ένα από τα επικαθήμενα της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Μαζί ανακατασκεύαστηκε και ένας τράκτορας Volvo. Στόχος της υπηρεσίας είναι η μεταφορά των απορριμάτων στην Φυλή να γίνεται χωρίς τα προβλήματα που παρουσιάζονταν στο παρελθόν από δυσάρεστες μυρωδιές και διαρροές. Να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με αυτά που δήλωσε ο κ. Νίκος Πτερούδης μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal, έχει αποκατασταθεί η δυνατότητα μεταφορικού έργου στην Υπηρεσία Καθαριότητας, από τις επισκευές των οχημάτων, αλλά και τις αγορές δύο ακόμη οχημάτων που έχουν προγραμματιστεί. Ο κ. Πτερούδης αναφέρθηκε και στο σύστημα της σταθερής πρέσας, που επέστρεψε από το εργοστάσιο πριν απο τρεις ημέρες στο σταθμό μεταφόρτωσης της Σκοτεινής (θέμα για το οποίο θα υπάρξει ξεχωριστό ρεπορτάζ).

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για την ανακατασκευή της νταλίκας κ. Πτερούδης είπε: "Αυτή η νταλίκα ανακατασκευάστηκε από την αρχή, με μικρά, όχι μεγάλα έξοδα από Αιγινήτες τεχνίτες. Δεν πήγε μέσα, εδώ έγινε, στην Αίγινα. Επίσης ο τράκτορας, ένα Volvo έχει ανακατασκευαστεί τελείως. Θα συνεχίσουμε με τα άλλα δύο, γιατί είναι πάρα πολλά τα λεφτά για να τα αντικαταστήσουμε, αλλά το βασικότερο είναι ότι ξαναφέραμε την πρέσα που είχε αγοραστεί το 2010, η οποία έχει εγκατασταθεί και πιστεύουμε ότι θα την έχουμε τις προσεχείς δύο τρεις μέρες, να την δοκιμάσουμε και να την χρησιμοποιήσουμε".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png