Στους 30°C έφτασε σήμερα η θερμοκρασία στην Αίγινα. Θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα στην αρχή της νέας εβδομάδας.

 
Στους 30°C έφτασε σήμερα στις 15:30 η θερμοκρασία στην Αίγινα, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που είναι εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα αύριο Δευτέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Πάντως, σύμφωνα τοπικές μετρήσεις η θερμοκρασία έφτασε τους 33 °C το μεσημέρι στο κέντρο της Αίγινας.
 
Την Δευτέρα 15 Ιουνίου, η θερμοκρασία στην Αίγινα θα φτάσει τις θερμές ώρες της ημέρας τους 31°C. Οι άνεμοι τις πρώτες πρωινές ώρες θα πνέουν ενισχυμένοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις φτάνοντας τα 5 μποφόρ. Οι άνεμοι θα εξασθενίσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε νότιους 2-3 μποφόρ. Αραιή συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 
Τους 30°C αναμένεται να φτάσει η θερμοκρασία στην Αίγινα και την Τρίτη 16 Ιουνίου, με τους ανέμους να ενισχύονται και πάλι τις πρώτες πρωινές ώρες και να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 μποφόρ, εξασθενώντας σταδιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας.