Στους 30°C έφτασε σήμερα η θερμοκρασία στην Αίγινα. Θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα στην αρχή της νέας εβδομάδας.

 
Στους 30°C έφτασε σήμερα στις 15:30 η θερμοκρασία στην Αίγινα, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που είναι εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα αύριο Δευτέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πάντως, σύμφωνα τοπικές μετρήσεις η θερμοκρασία έφτασε τους 33 °C το μεσημέρι στο κέντρο της Αίγινας.
 
Την Δευτέρα 15 Ιουνίου, η θερμοκρασία στην Αίγινα θα φτάσει τις θερμές ώρες της ημέρας τους 31°C. Οι άνεμοι τις πρώτες πρωινές ώρες θα πνέουν ενισχυμένοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις φτάνοντας τα 5 μποφόρ. Οι άνεμοι θα εξασθενίσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε νότιους 2-3 μποφόρ. Αραιή συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 
Τους 30°C αναμένεται να φτάσει η θερμοκρασία στην Αίγινα και την Τρίτη 16 Ιουνίου, με τους ανέμους να ενισχύονται και πάλι τις πρώτες πρωινές ώρες και να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 μποφόρ, εξασθενώντας σταδιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png