Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του minibus

δωρεάν η μεταφορά των επιβατών.

dim-sig-00 Στους δρόμους βρίσκεται ήδη το minibus της Δημοτικής Συγκοινωνίας (Δ.Σ.Α.) τα δρομολόγια του οποίου σκοπό έχουν να συνδέσουν κομβικούς χώρους στάθμευσης και αποτελούν μέρος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του Δήμου. Το δρομολόγιο του minibus ξεκινά από την περιοχή Κουτρουμπέη, δίπλα στην παραλία της Αύρας και διασχίζοντας τον παραλιακό δρόμο της Αίγινας φτάνει έως και το Φάρο στο ύψος του "Water Park". Είναι πιθανό το δρομολόγιο να επεκταθεί στα όρια του το λόφου της Κολόνας στο ύψος του ξενοδοχείου "Klonos". Το minibus που χθες Σάββατο πραγματοποίησε περισσότερα από πενήντα δρομολόγια, ξεκινά στις 9 το πρωί και ολοκληρώνει στις 11 το βράδυ.

Ο στόχος των δρομολογίων του minibus είναι να λειτουργήσει επικουρικά στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μεταφέροντας τους οδηγούς των αυτοκινήτων από τα περιφερειακά δημοτικά parking στο κέντρο του νησιού επιτυγχάνοντας αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Το minibus είναι κλιματιζόμενο, με καθαρούς χώρους στο εσωτερικό του. Όπως είδαμε δεν έχουν τοποθετηθεί ενημερωτικοί πίνακες με πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει στα Αγγλικά. Επίσης δεν διαθέτει ειδική ράμπα για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Τα δρομολόγια του minibus έχουν 15/λεπτη ανταπόκριση και είναι δωρεάν.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png