Στους 36 °C η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα. Οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζονται και το Σαββατοκύριακο.

 
Στους 36 °C έφτασε η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα την Τρίτη και την Τετάρτη, σύμφωνα με τις μετρήσεις του μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Η αίσθηση της ζέστης στο κέντρο της Αίγινας ήταν αισθητά υψηλότερη.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo που δημοσιεύθηκαν πριν από λίγο, οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν στην Αίγινα και τις επόμενες ημέρες, αν και η μέγιστη τιμής τους θα υποχωρήσει έναν με δύο βαθμούς.
 
Έτσι, για αύριο Πέμπτη 2 Ιουλίου η μέγιστη θερμοκρασία το μεσημέρι στο νησί αναμένεται να φτάσει στους 35°C. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές και στην συνέχεια από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 4 μποφόρ.  Η ηλιοφάνεια και η ζέστη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Παρασκευής 3 και του Σαββάτου 4 Ιουλίου, καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει τις μεσημεριανές ώρες στους 36°C. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 έως 4 μποφόρ από βορειοδυτικές και στην συνέχεια από βόρειες διευθύνσεις την Παρασκευή. Το Σάββατο οι άνεμοι θα ξεκινήσουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2-3 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν σε 4 μποφόρ τις απογευματινές ώρες.
 
Την Κυριακή η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα θα πέσει δύο με τρεις βαθμούς και θα φτάσει το μεσημέρι στους 34°C η μέγιστη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png