Στην Αίγινα αύριο ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης για την παράδοση ενός απορριμματοφόρου βιοαποβλήτων.


Την Αίγινα θα επισκεφθεί αύριο Σάββατο ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος θα παραδώσει στον δήμο Αίγινας ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο βιοαποβλήτων, καφέ κάδους και ειδικούς κάδους διαλογής ανακύκλωσης.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Τον κ. Πατούλη θα συνοδεύουν ο πρόεδρος του ΕΣΔΝΑ, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος κ. Βασίλης Κόκκαλης και η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη. Η τελετή παράδοσης - παραλαβής θα γίνει στην Παλαιά Προβλήτα στις 13:30. Η Αίγινα είναι ένας από τους δήμους της Αττικής οι οποίοι παραλαμβάνουν αυτά τα ειδικά οχήματα, σύγχρονης τεχνολογίας.

Το Aegina Portal είχε δημοσιεύσει ήδη από τον Οκτώβριο του 2019 τις εξαγγελίες Πατούλη σχετικά με την παραχώρηση οχημάτων και εξοπλισμού, που στόχο έχουν την δημιουργία ενός ξεχωριστού ρεύματος συλλογής βιοαποβλήτων.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο ο κ. Πατούλης υπέγραψε την ένταξη πράξης για την επικαιροποίηση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Δήμου Αίγινας. Φυσικό αντικείμενο της προτεινόμενης πράξης αποτελεί η επικαιροποίηση του υπάρχοντος Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Αίγινας. Έναν από τα αντικείμενα της Πράξης ήταν ακριβώς αυτό: ο σχεδιασμός του δικτύου χωριστής συλλογής βιοαποβλήτων. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό δημοσιεύμα του Aegina Portal (Μάρτιος 2020) εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png