Ένα μεγάλο κλαδί από ευκάλυπτο, κατέπεσε στον παραλιακό της Αιγινήτισσας. Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς.

 
"Άγιο" είχαν όσοι περνούσαν σήμερα το πρωί από τον παραλιακό δρόμο της Αιγινήτισσας, καθώς ένα μεγάλο κλαδί από ευκάλυπτο, αφού έσπασε, έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα αποκόπτοντας την κυκλοφορία. Ευτυχώς, από την πτώση δεν τραυματίστηκε κανείς. Μάλιστα, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, κινούνταν με το όχημά του σε εκείνο το τμήμα του δρόμου, μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει το μεγάλο κλαδί. "Τύχη βουνό", είχε επίσης και ένα οδηγός μηχανής, που όπως είπε ο κ. Γιώργος Σουλιώτης μιλώντας πριν από λίγο στο Aegina Portal, γλύτωσε επίσης για λίγα δευτερόλεπτα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Στο ίδιο δρόμο έχουν συμβεί και άλλες επικίνδυνες πτώσεις κλαδιών από ευκάλυπτους. Ίσως η πιο επικίνδυνη ήταν αυτή που είχε καταγραφεί και από το ρεπορτάζ του Aegina Portal τον Αύγουστο του 2007. Ο κ. Γιώργος Σουλιώτης τόνισε ότι πραγματικά, αυτό ήταν το πιο επικίνδυνο περιστατικό από όσα έχουν συμβεί στην περιοχή και συμπλήρωσε ότι από τότε μέχρι σήμερα έχει καταβάλει μεγάλο αγώνα, προκειμένου να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές για το επικίνδυνο πρόβλημα, καταθέτοντας έγγραφα, φωτογραφικό υλικό και την προσωπική του μαρτυρία. Υπογράμμισε, ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση ώστε να μην κινδυνέψουν ξανά άνθρωποι που περνούν από εκεί.
 
Επιστρέφοντας στο σημερινό επικίνδυνο περιστατικό, ο κ. Σουλιώτης σημείωσε ότι ευτυχώς δεν υπήρξαν ούτε υλικές ζημιές. Στην περιοχή του συμβάντος έφτασε όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας. Μετά από προσπάθειες το κλαδί απομακρύνθηκε και ο κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.