15ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, από 21 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου.

 
Το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας έχει δημιουργήσει την δική του αξιοζήλευτη παράδοση και διαδρομή, διατηρώντας ψηλά το στίγμα της ποιότητάς του, ακόμη και όταν οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για την διοργάνωσή του. Η καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ, η διεθνούς φήμης μουσικός Ντόρα Μπακοπούλου, αναμετρήθηκε πολλές φορές με αντίξοες συνθήκες τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για την μουσική είναι αυτό που δίνει ώθηση και δύναμη, ακόμη και στις πολύ δύσκολες στιγμές.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το 15ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας θα πραγματοποιηθεί στο νησί από τις 21 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, όλες οι συναυλίες θα γίνουν σε έναν χώρο που ανέδειξε το φεστιβάλ, στην παραλία της Αύρας. 
 
Το πιανιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ εμπνέεται από την επέτειο των 250 από την γέννηση του Μπετόβεν. Στο πρόγραμμά του συμμετέχουν σπουδαία ονόματα όπως ο Θοδωρής Τσοβανάκης, ο Γρηγόρης Ιωάννου, η Έλενα Χούντα, αλλά και ο κιθαρίστας της Jazz Βασίλης Ρακόπουλος. Ορχηστρικά, το πρόγραμμα του 15ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας θα περιλαμβάνει την ορχήστρα Academica Αθηνών. Βεβαίως το πρόγραμμα θα φιλοξενήσει και άλλα μεγάλα ονόματα, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png