Angelina Boutique Escape: Νέο όνομα, νέο design και επίσκεψη γνωριμίας για δημοσιογράφους.

 
Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα δημοσιογραφικής επίσκεψης που διοργανώνει την Τετάρτη 8, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Ιουλίου το ξενοδοχείο Angelina Boutique Escape. Το Angelina βρίσκεται στην Πέρδικα, μόλις 10 λεπτά από την πόλη. Εκεί βρίσκεται και η δεύτερη επιχείρηση της οικογένειας Μαρτή, το φημισμένο για τη θαλασσινή του κουζίνα εστιατόριο "Νώντας", το οποίο λειτουργεί από το 1936. Στόχος της παρουσίασης είναι να συστήσει ξανά την επιχείρηση στο ταξιδιωτικό κοινό με το νέο της όνομα και design αλλά κυρίως να υπενθυμίσει στους Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες πόσους, πολλούς θησαυρούς κρύβει το νησί της Αίγινας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεναγήσεις και περιπάτους σε εκπληκτικά σημεία της Αίγινας από άριστους γνώστες του νησιού που θα παρουσιάσουν στους δημοσιογράφους τις υπέροχες ομορφιές του νησιού. Το χθεσινοβραδινό πρόγραμμα περιελάμβανε welcome drink και δεξίωση στη πισίνα του Angelina Boutique Escape, παρουσίαση του καταλύματος, των δράσεων και εκδηλώσεων που φιλοξενούνται στο χώρο του καθώς και του ιστορικού εστιατορίου "Νώντας" που επίσης ανήκει στην οικογένεια Μαρτή.
 
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στον Άγιο Νεκτάριο, περίπατος στην Παλαιοχώρα, στο λόφο της Μεσαιωνικής Αίγινας με τις 365 εκκλησίες, επίσκεψη στον Αρχαίο Ναό της Αφαίας και γνωριμία με την ιστορία του μνημείου, γύρος της Μονής και στάση για φωτογραφίες στη Φωκοσπηλιά, μπάνιο στο Κλίμα  welcome coctails, ελαφρύ γεύμα, και παιχνίδια θαλάσσης. Μάλιστα, σήμερα το βράδυ το πρόγραμμα περιλαμβάνει μάθημα μαγειρικής και δείπνο στο ιστορικό εστιατόριο "Νώντας" της οικογένειας Μαρτή στην Πέρδικα.
 
Τέλος, για την Παρασκευή 10 Ιουλίου το πρόγραμμα Angelina Boutique Escape έρχεται στην πόλη της Αίγινας και περιλαμβάνει επισκέψεις στην Κολώνα και το Αρχαιολογικό Μουσείο, στον Πύργο Μαρκέλλου και το Λαογραφικό Μουσείο, στη Μητρόπολη και το Κυβερνείο, αλλά και στο Ceramic Shop, το πλέον αυθεντικό εργαστήρι κεραμικής του νησιού.
 
Εκεί οι αδελφές Κοττάκη θα μιλήσουν για την μεγάλη ιστορία του νησιού στο τομέα της κεραμικής τέχνης κατά την αρχαιότητα, μια παράδοση που διατηρήθηκε ανά τους αιώνες, καθώς και για το ρόλο της κεραμικής στην οικονομική και εμπορική άνθηση του τόπου. Επίσκεψη στο εργαστήρι κεραμικής που στεγάζεται στο χώρο. Από μια τέτοια μεγάλη βόλτα δεν θα μπορούσε να λείπει και η επίσκεψη στην ψαραγορά για ούζο και μεζέ!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png