Spiri Coffee & Beverage: Ο Νίκος και ο Λευτέρης Σπυριδάκης παρουσιάζουν ένα νέο κατάστημα, αφιερωμένο στον καφέ και σε άλλες υπέροχες απολαύσεις!

 
Ένας νέος χώρος λειτουργεί τον τελευταίο καιρό στην Αίγινα, ένας χώρος προσεγμένος, με επιλεγμένα προϊόντα που αφορούν τον καφέ και άλλες υπέροχες απολαύσεις! Πρόκειται για το καφεκοπτείο "Spiri", που βρίσκεται στην Λεωφόρο Φανερωμένης 10. Ο λόγος που δημιουργήθηκε ο συγκεκριμένος χώρος, είναι η αγάπη των ιδιοκτητών του για τον καφέ. Το κατάστημα προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικούς και ιδιαίτερους καφέδες που χαρακτηρίζονται για την φρεσκάδα, την πλούσια γεύση και τα μοναδικά τους αρώματα!

"Το καβούρντισμα του καφέ γίνεται μπροστά στον πελάτη, όπως γινόταν και παλιά" εξηγεί ο Νίκος Σπυριδάκης. Εδώ μπορεί να βρει κανείς καφέδες από χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Ασία και της Αφρικής. Επίσης υπάρχει μία μεγάλη γκάμα καφέδων, όπως για παράδειγμα του Ελληνικού, που μπορεί να τον βρει κανείς σε ξανθό, σκούρο και ντεκάφ και βέβαια καφέδες φίλτρου, καφέδες ντεκαφεϊνέ, στιγμιαίο καφέ, μονοποικιλιακούς καφέδες, δύο ιδιαίτερα μπλεντ τα οποία έχει δημιουργήσει το "Spiri Coffee & Beverage", αλλά και κάψουλες παραγωγής τους για συμβατές συσκευές nespresso.  
 
"Η ιδιαιτερότητα του καφεκοπτείου μας είναι να προσφέρει στον καταναλωτή την δυνατότητα να απολαμβάνει φρεσκοψημένους και φρεσκοαλεσμένους καφέδες. Επίσης, μία μεγάλη συλλογή από κακάο σε διάφορες γεύσεις και ποικιλίες, αλλά και βότανα και ξηρούς καρπούς σε διάφορες ποικιλίες σε συσκευασίες για αναλλοίωτη φρεσκάδα.
 
Σε αυτόν τον υπέροχο χώρο μπορεί αν βρει κανείς σοκολάτες με βάση το κακάο, γλυκά του κουταλιού και αλείμματα με βάση τον ξηρό καρπό. Επίσης ζαχαρώδη, κουφέτα, βότσαλα, λουκούμια, αλλά και τις παραδοσιακές καραμέλες τσάρλεστον!
 
Η κάβα του "Spiri", απαρτίζεται από αποστάγματα τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά, αλλά όπως αναφέρει ο Νίκος Σπυριδάκης είναι πάρα πολύ ποιοτικά. Επίσης, περιλαμβάνει μία σειρά από λευκά, κόκκινα και ροζέ κρασιά από οινοποιεία της ελληνικής γης.
 
Τέλος, στο video μπορείτε να δείτε τον τρόπο καβουρδίσματος του καφέ, που επιμελείται ο Λευτέρης Σπυριδάκης, με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει το καφεκοπτείο.

Στα θετικά, εκτός από την προσεγμένη ατμόσφαιρα,τα επιλεγμένα προϊόντα και τον σύγχρονο εξοπλισμό, θα πρέπει να συμπεριληφθεί ο άνετος χώρος parking. Καλές δουλειές!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png