Καλοκαιρινό διαγωνισμό με θέμα: "A day in life in Aegina!", διοργανώνει το The Brilliant School.


Από τις 15 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου τα παιδιά και οι νέοι από 6 έως 18 ετών μπορούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, που διοργανώνει το "The Brilliant School" με τίτλο: "A day in life in Aegina!". Η συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορεί να γίνει με video, με φωτογραφίες ή ένα κείμενο γραμμένο στα αγγλικά ή στα γαλλικά. Η κυρία Σταυρούλα Σώρρου παρουσιάζοντας στο Aegina Portal τον διαγωνισμό είπε, ότι ο διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει ένα video μέγιστης διάρκειας δυόμιση λεπτών ή ένα κολάζ από φωτογραφίες ή ακόμη και μία φωτογραφία ή ένα διήγημα με μέγιστο αριθμό λέξεων 2.000 λέξεις.

Κοινός παρανομαστής είναι η Αίγινα! Ένα αγαπημένο μέρος για μπάνιο, μια βόλτα με το ποδήλατο, ένα ηλιοβασίλεμα ή μια γιορτή. Ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει να στείλει το link από το video που δημιούργησε, τις φωτογραφίες ή το κείμενό του στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τις 15 Ιουλίου ως τις 15 Αυγούστου. Στο video η κυρία Σταυρούλα Σώρρου παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για την συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Τα τρία καλύτερα έργα θα βραβευτούν (δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ από τα epublic, μια προσφορά από το The Brilliant School για τα δίδακτρα των 2 πρώτων μηνών και μια δωροεπιταγή από το Λυχνάρι).

Οι διαγωνιζόμενοι, των οποίων τα έργα θα επιλεχθούν, θα πρέπει να τα στείλουν, σε δεύτερη φάση, στη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση

Η βράβευση καθώς και η παρουσίαση των 20 καλύτερων έργων θα γίνει κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα επιμεληθεί το The Brilliant School στις 26 Αυγούστου.

Περισσότερες πληφορορίες στην ιστοσελίδα https://thebrilliantschool.edu.gr


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png