Τα αποτελέσματα των πανελλαδικών στο ΕΠΑΛ Αίγινας. Ο κύριος Αναστάσιος Αγγελόπουλος συνεχάρη τους υποψηφίους για την συμμετοχή τους.

 
Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αίγινας κ. Αναστάσιος Αγγελόπουλος μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal για τα αποτελέσματα των εξετάσεων είπε: "Οι επιδόσεις των μαθητών κλιμακώνονται από μέτριες έως αρκετά καλές. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τους γονείς επίσης στην φετινή δύσκολη συγκυρία. Αποτελεί δικαίωση και για τον σύλλογο ο οποίος προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά".

Με την ευκαιρία ο κ. Αγγελόπουλος θέλησε να ενημερώσει τους μαθητές που τελείωσαν φέτος το γυμνάσιο, ότι οι μαθητές που ολοκληρώνουν το ΕΠΑΛ αποκτούν και πτυχίο. Το πτυχίο αυτό τους δίνει πάρα πολλές δυνατότητες, ανοίγοντας δρόμους για επαγγελματική τακτοποίηση, υπογράμμισε ο κ. Αγγελόπουλος. "Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός, ότι δεχόμαστε συνέχεια αιτήματα από δημόσιους φορείς, για επιβεβαιώσεις τίτλων μαθητών προηγούμενων ετών που έχουν ήδη τακτοποιηθεί επαγγελματικά" συμπλήρωσε. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png