Επανήλθε το ρεύμα στην Αίγινα, μετά την τρίωρη διακοπή λόγω της φωτιάς στα Μέθανα.


Λίγο πριν τις 18:30 σήμερα το απόγευμα, επανήλθε το ρεύμα σε όλες τις περιοχές του νησιού, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε καταφέρει να συλλέξει μέχρι αυτή τη στιγμή. Η Αίγινα έμεινε χωρίς ρεύμα λίγο μετά τις 15:30 σήμερα το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στα Μέθανα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς ανακοίνωσε ότι έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε όλο το νησί εξαιτίας της πυρκαγιάς που μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή των Μεθάνων. Αναμένουμε ενημέρωση από την Πυροσβεστική και ευχόμαστε την γρήγορη κατάσβεση της φωτιάς και αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης της Αίγινας. Κατόπιν ενημέρωσης από τη ΔΕΗ, δεν έχει προκύψει βλάβη στους εναέριους αγωγούς ηλεκτρικών φορτίων μέχρι τη σύνδεση με τους υποθαλάσσιους αγωγούς που ηλεκτροδοτούν την Αίγινα.
 
Στις 17:50 έγινε γνωστό ότι το ρεύμα επανήλθε σε κάποιες περιοχές του νησιού, ενώ στις 18:30 επανήλθε σε όλες τις περιοχές.

Τέλος, πριν από λίγο σε νεώτερη ανακοίνωσή του ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς αναφέρει ότι: πριν λίγο αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση του νησιού, όπως μας ενημέρωσε η Τοπική Υπηρεσία της ΔΕΗ, με πλήρη επανασύνδεση του κέντρου της πόλης και η ευρύτερη περιοχή στο Λιβάδι Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png