Ξεκίνησε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στα σκάφη του λιμανιού.


Ξεκίνησε σταδιακά ο στολισμός των σκαφών στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας με πολύχρωμες φωτεινές γιρλάντες. Ήδη σήμερα Παρασκευή, όσοι βρέθηκαν αργά στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πρώτα σκάφη που είχαν στολιστεί με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει τα δύο τελευταία χρόνια. Όπως φαίνεται τις επόμενες ημέρες θα στολιστούν τα περισσότερα από τα παραδοσιακά σκαριά και τα σκάφη αναψυχής του λιμανιού και έτσι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αίγινας θα απολαμβάνουν ένα μοναδικό θέαμα που σηματοδοτεί πλέον τη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρωτότυπος αυτός τρόπος που στολίζεται το λιμάνι της Αίγινας, αλλά και άλλα μικρότερα λιμάνια του νησιού, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, έχει γίνει θεσμός και αναμένεται κάθε χρόνο με ενδιαφέρον. Το ίδιο φαίνεται ότι το απολαμβάνουν και οι κάτοχοι των σκαφών που στέκονται και οι ίδιοι για να τα θαυμάζουν. Άλλωστε και για τους επισκέπτες του νησιού η όμορφη αυτή εικόνα της Αίγινας το βράδυ, δημιουργεί μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μακριά από το άγχος της μεγαλούπολης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, τις ημέρες των εορτών η Δημοτική Φιλαρμονική θα "ζεστάνει" την ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png