Τους 39°C έφτασε η θερμοκρασία σήμερα στην Αίγινα. Σταδιακή υποχώρηση από αύριο.

 
Επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και του κόμβου Meteo, καθώς η θερμοκρασία σήμερα στην Αίγινα έφτασε τους 39°C το μεσημέρι, σύμφωνα με τον σταθμό που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας. Η αίσθηση της ζέστης ήταν έντονη στο νησί ήδη από το πρωί, ενώ τις μεσημεριανές ώρες οι μετρήσεις υπό σκιά σε διάφορα σημεία του κέντρου έδειχναν 2-3 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Οι συνθήκες καύσωνα που έζησε το νησί θα υποχωρήσουν, καθώς σταδιακά από αύριο η θερμοκρασία αν και θα παραμείνει υψηλή θα υποχωρήσει 3 βαθμούς ως προς τις μέγιστες τιμές της. Έτσι σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo, αύριο Κυριακή 2 Αυγούστου στην Αίγινα η μέγιστη θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 36°C με τους ανέμους να πνέουν 2-3 μποφόρ από διάφορες διευθύνσεις.
 
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά δεδομένα η θερμοκρασία στο νησί θα υποχωρήσει περαιτέρω την Δευτέρα με μέγιστη τιμή το μεσημέρι τους 35°C, ενώ τους 34°C, 33°C και 32°C θα φτάσει η μέγιστη τιμή της την Τρίτη 4, την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Αυγούστου αντίστοιχα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png