Το πρόγραμμα προβολών του σινεμά Τιτίνα για το Δεκέμβριο.


Από την κινηματογραφική αίθουσα προβολών του Τιτίνα, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για το μήνα Δεκέμβριο, το οποίο είναι το ακόλουθο:

1. Εβδομάδα από Παρασκευή  4 μέχρι και Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου

- «Kabei – Η μητέρα μας», (Ιαπωνία - 2009), Κοινωνική

Η ιστορία του Σιγκέρου Νογκάμι, προοδευτικού καθηγητή στην Αυτοκρατορική Ιαπωνία στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Βασισμένη σε αυτοβιογραφική νουβέλα του, για πολλά χρόνια συνεργάτη του Κουροσάβα, Τερούγιο Νογκάμι, το "Kabei" αφηγείται την ιστορία μιας αγαπημένης οικογένειας στο κέντρο μιας δίνης εθνικής παραφροσύνης. Γνωρίζοντας την άρνηση με την οποία οι Ιάπωνες αντιμετωπίζουν την Ιστορία εκείνης της περιόδου, η απεικόνιση της Αυτοκρατορικής Ιαπωνίας είναι απρόβλεπτα κριτική. Ο Γιαμάντα αναδημιουργεί ένα καταπιεστικό περιβάλλον όπου η προπαγάνδα είναι πανταχού παρούσα και τολμάει να υπαινιχθεί ότι ο μέσος Ιάπωνας πολίτης επιδοκίμαζε την μιλιταριστική πολιτική της κυβέρνησης και τις τακτικές που χρησιμοποιούσε για να την εδραιώσει. Η 80ή ταινία του Γιαμάντα είναι μια εξαιρετική ταινία με την υπογραφή ενός μετρ, που διευθύνει ένα υπέροχο καστ με απαράμιλλη ευαισθησία. Το αποτέλεσμα είναι μια ταινία προσιτή σε όλους και βαθιά συγκινητική, χωρίς καμία παραχώρηση στον εύκολο συναισθηματισμό.
2. Εβδομάδα από Παρασκευή  11 μέχρι και Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

- «Μόνο την αλήθεια», (Αμερική - 2009), Πολιτική - Κοινωνική

Το άρθρο  μιας πολιτικής ρεπόρτερ φέρνει στο  φως της δημοσιότητας την ταυτότητα  μιας πράκτορος της CIA και για λόγους πολιτικής ασφάλειας καλείται η πρώτη να αποκαλύψει τις πηγές της. Όταν αρνείται να το πράξει, φυλακίζεται με συνοπτικές διαδικασίες, διακινδυνεύοντας την καριέρα και την οικογενειακή της γαλήνη.

Καλοστημένη ταινία με πολύ σασπένς, γρήγορες σκηνές, πολύ καλές ερμηνείες, πολιτικά και κοινωνικά μηνύματα.

Πρωταγωνιστούν: Κέϊτ Μπέκινσεϊλ, Ματ Ντίλον, Άντζελα Μπάσετ
 
- «Ομάδα δράσης G - Force»,- Παιδικό

Τρία  ινδικά χοιρίδια κι’ ένας τυφλοπόντικας  είναι τα μέλη της αντιτρομοκρατικής  ομάδας G – Force, η οποία παρά το ότι το FBI επιχειρεί να τους αφοπλίσει, προσπαθεί να σταματήσει τα σκοτεινά σχέδια ενός πανίσχυρου επιχειρηματία.

Ταινία  δράσης για παιδιά και μεγάλους, μεταγλωττισμένη, με τη φωνή της Ζέτας Μακρυπούλια.

Ώρες & Ημέρες Προβολών:

Σάββάτο 5-7 απογευματινή

Κυριακή 11-1 πρωϊνή και 5-7 απογευματινή.

Παρασκευή & Δευτέρα & Τρίτη 7-9

3. Εβδομάδα από Παρασκευή 18 μέχρι και Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου

- «Tetro», (Αμερική - 2009), Κοινωνική, του Φράνσις Φορντ Κόπολα

O Tetro είναι  ένας συγγραφέας που επιστρέφει  στο Μπουένος Άιρες, δραπετεύοντας  από μια αφόρητη οικογενειακή  ιστορία που συνδέεται με τον αυταρχικό πατέρα του,  φημισμένο διευθυντή ορχήστρας. Η ταινία ανοίγει με την άφιξη του Bennie  στο Μπουένος Άιρες από την Νέα Υόρκη με την ελπίδα να επανασυνδεθεί με τον μεγαλύτερο αδελφό του, Tetro, που έχει να δει από τα 7 του χρόνια.  Φθάνοντας στο διαμέρισμα του αδελφού του, o Bennie συναντά την Miranda φίλη του Tetro, αλλά δεν έχει τη θερμή υποδοχή που περίμενε από τον αδερφό του. Τώρα, λίγο πριν από τα 18α γενέθλιά του, ο Bennie αρνείται να αποχωρήσει από το Μπουένος Άιρες αν δεν ανακαλύψει τον λόγο που έκανε τον αδελφό του να φύγει και να μην επιστρέψει ποτέ όπως του είχε υποσχεθεί.

Ένα  ποιητικό οικογενειακό δράμα, μία ιστορία  γεμάτη μυστικά, ανταγωνισμούς, πάθη και  προδοσίες. Ατμοσφαιρική ταινία, πολύ καλές ερμηνείες, φωτογραφικά τοπία από το Μπουένος Άϊρες.

4. Εβδομάδα από Παρασκευή  25 μέχρι και Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

- «Οι άντρες που κοιτούν επίμονα κατσίκες», (Αμερική - 2009)

Έξυπνη  κωμωδία με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Κέβιν Σπέϊσι και  Τζεφ Μπρίτζες

Ένας δημοσιογράφος που αναζητά απεγνωσμένα στο Ιράκ μια αποκλειστικότητα, συναντά κατά τύχη τον Λιν Κάσαντι, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι πρώην μέλος μιας ειδικής στρατιωτικής μονάδας με υπερφυσικές ικανότητες.

Αντιπολεμική, new age σάτιρα με ανατρεπτικό χιούμορ, άφθονες ξεκαρδιστικές στιγμές και πολλούς γνωστούς ηθοποιούς.

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας και προβολών του κινηματογράφου είναι οι ακόλουθες:


  • Σάββατο - Κυριακή: δύο προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.00 μ.μ.
  • Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη - Παρασκευή: στις 9.00 μ.μ.
  • Πέμπτη: κλειστά


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png