25οι αγώνες επίδειξης κολύμβησης από το γυμναστήριο "Κούρος" και τη Φωτεινή Μπήτρου στη Α' Παραλία Μαραθώνα.


Για 25η χρονιά το γυμναστήριο "Κούρος" και η Φωτεινή Μπήτρου προσέφεραν ταχύρυθμα, καλοκαιρινά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης στα παιδιά, που με ασφαλή τρόπο διδάχθηκαν τεχνικές κολύμβησης και έμαθαν να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στο νερό.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων βιώνουν τη θάλασσα με ασφάλεια και εξοικειώνονται με αυτή από νωρίς. Τα μαθήματα φέτος έγιναν στην Α' Μαραθώνα, στην Αύρα, στην Αγία Μαρίνα, στα Λουτρά Σουβάλας και στην Βίλα Βηθανία.

Επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας, είναι η εκδήλωση των κολυμβητικών επιδείξεων, όπου οι μαθητές της Φωτεινής Μπήτρου παρουσιάζουν όλα όσοα έμαθαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Μία εκδήλωση εντυπωσιακή, όπου οι γονείς έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις κολυμβητικές δυνατότητες των παιδιών τους.

Φέτος ήταν μια διαφορετική χρονιά, όπου τα υγειονομικά πρωτόκολλα επηρέασαν την διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία δεν έγινε σε πισίνα ξενοδοχείου, αλλά σε μία πλωτή πισίνα που στήθηκε μέσα στην θάλασσα στη Α' Παραλία Μαραθώνα. Οι εικόνες της εκδήλωσης ήταν εντυπωσιακές!

Τα παιδιά παρουσίασαν διάφορες τεχνικές, χωρισμένα σε ηλικιακά γκρουπ, ένα θέαμα που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν εκεί. Μετά το τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν κύπελα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png