Αρνητικά όλα τα τεστ για τον COVID 19, που διενεργήθηκαν χθες σε δομές της Αίγινας από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.


Σύμφωνα με ενημέρωση από το Αστυνομικό Τμήμα και από το Λιμεναρχείο Αίγινας, αλλά και από την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το νοσοκομείο "Ο Άγιος Διονύσιος" (ήταν οι τρεις δομές που συμμετείχαν) όλα τα τεστ για τον COVID 19, που διενεργήθηκαν χθες σε δομές της Αίγινας από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών είναι αρνητικά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Αίγινας αναφέρει τα ακόλουθα: "Η διοίκηση του Νοσοκομείου Αιγίνης "Ο Άγιος Διονύσιος" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού, ότι όπως προέκυψε από την διενέργεια μοριακού ελέγχου για COVID 19, στο ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό προσωπικό, στα μέλη της διοίκησης και στους νοσηλευομένους ασθενείς τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά .

Επιθυμούμε για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε το κλιμάκιο των ιατρών και των νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, την Ομάδα Αιγαίου και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη για την πρωτοβουλία τους".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png