Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες ξεκίνησε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου στην Αίγινα.

 
Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ξεκίνησε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου στην Αίγινα, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, δεν αναμένονται υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, οι άνεμοι που θα  πνέουν κυρίως από βόρειες διευθύνσεις δεν θα ξεπεράσουν τα τέσσερα μποφόρ φέρνοντας το απαραίτητο αεράκι, διατηρώντας τις κατάλληλες συνθήκες για τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις από το λιμάνι της Αίγινας. Ο καιρός θα παραμείνει ηλιόλουστος στην Αίγινα τις πρώτες μέρες της εβδομάδας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για σήμερα Κυριακή η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34°C το μεσημέρι στην Αίγινα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως τρία μποφόρ από διάφορες διευθύνσεις. Την Δευτέρα 17 Αυγούστου επικρατούν οι βόρειοι άνεμοι που θα πνέουν έως τέσσερα μποφόρ και θα ρίξουν την θερμοκρασία 1-2 βαθμούς, που θα φτάσει τις θερμές ώρες της ημέρας τους 32°C. Παρόμοιες και οι καιρικές συνθήκες της Τρίτης 18 Αυγούστου. Ο καιρός αίθριος με το βοριαδάκι να συνεχίζει μέχρι το μεσημέρι έως 2 μποφόρ και την θερμοκρασία να φτάνει τους  33°C.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png