Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκπομπές του ραδιοφώνου του Aegina Portal.


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκπομπές από το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Aegina Portal. Καθώς η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του συνεχίζεται, χθες Κυριακή πραγματοποιήθηκε το πρώτο πρόγραμμα με συνεχή ροή. Έτσι από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι τις μία τα ξημερώματα οι μουσικοί παραγωγοί: Ευαγγελία Λάκκου, Μαρία Μαλτέζου, Νεκτάριος Κουκούλης, Δημήτρης Κάππος, Άρης Ζέης, Μάκης Ρούσσος και Γιώργος Στριγάρης κράτησαν συντροφιά με ειδήσεις, θέματα και καλές μουσικές επιλογές. Το πρώτο αυτό εγχείρημα συνεχούς ροής χαρακτηρίστηκε από απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ακροατών που έστελναν διαρκώς μηνύματα κρατώντας το ενδιαφέρον των εκπομπών αμείωτο.

Μία μέρα πριν, το Σάββατο το πρωί, η Ραδιοφωνική Ομάδα του Γενικού Λυκείου της Αίγινας, έκανε τη δεύτερη δοκιμαστική της εκπομπή. Και σε αυτή την περίπτωση οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί που συμμετείχαν έδειξαν ότι έχουν προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και ότι μπορούν να ελέγχουν πλέον άρτια τις εκπομπές τους τόσο σε θεματικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο. Φανατικό κοινό έχει δημιουργήσει ο Νίκος Καπάνταης, ενώ σήμερα ολοκληρώθηκε και το μουσικό σήμα του σταθμού, την επιμέλεια του οποίου είχε αναλάβει ο Διονύσης Κρεούζης. Το βλέμμα όσων συμμετέχουν στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, είναι τώρα στραμμένο στις γιορτινές μέρες που έρχονται, αναζητώντας τρόπους με τους οποίους θα δημιουργήσουν μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα για όλους του κατοίκους του νησιού, αλλά και για όσους αγαπούν την Αίγινα και για διάφορους λόγους δεν θα μπορέσουν αυτές τις μέρες να είναι μαζί μας. Άλλωστε ένα πολύ μεγάλο μέρος των ακροατών είναι φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό ή εργαζόμενοι που αναγκαστικά μένουν μακριά από την Αίγινα. Η καθημερινή επικοινωνία με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, είναι ένα γεγονός που γεμίζει με θετική ενέργεια τους μουσικούς παραγωγούς, όπως επίσης και το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι από όλοι την Αίγινα τα βράδια γίνονται μια μεγάλη παρέα, στέλνοντας μηνύματα και αφιερώσεις, αναζητώντας τη μαγεία της επικοινωνίας που μόνο το ραδιόφωνο μπορεί να προσφέρει. Σας ευχαριστούμε!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png