Φθορές προκλήθηκαν σε δύο σκάφη από επακούμβηση στην θαλάσσια περιοχή του λιμένα της Αγίας Μαρίνας.


Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για επακούμβηση των Τ/Ρ-Ε/Π σκαφών με ονόματα ''ΚΙΜΠΙΝΓΚ ΚΟΥΛ'' Ν.Π. 11858 και ''ΦΛΟΡΑ ΜΙΡΑΜΠΛΙΣ'' Ν.Π. 10226, με τέσσερις και οκτώ επιβαίνοντες αντίστοιχα, στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Αγίας Μαρίνας Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στην περιοχή μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε τα ανωτέρω σκάφη και τους επιβαίνοντές τους καλά στην υγεία τους. Τα δύο σκάφη κατέπλευσαν αυτοδύναμα με τη συνοδεία ιδιωτικού σκάφους στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, στο λιμένα Αίγινας.

Από το περιστατικό προκλήθηκαν φθορές στα δύο σκάφη, ενώ δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους των ''ΚΙΜΠΙΝΓΚ ΚΟΥΛ'' και ''ΦΛΟΡΑ ΜΙΡΑΜΠΛΙΣ'' μέχρι την αποκατάσταση των βλαβών και την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που τα παρακολουθεί.

Με πληροφορίες από το Γραφειό Τύπου του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png